Cloud Services

Toegang tot gegevens waar en wanneer je maar wil!

Verplaats je bedrijf naar de cloud en profiteer van flexibele, schaalbare en veilige IT-oplossingen met onze cloudservices. Optimaliseer je workflow en maak altijd en overal verbinding met jouw gegevens.

Cloud telefonie

Bespaar op uw telefonie door VoIP (bellen over het internet). Met In2Cloud bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten. Bel eenvoudig vanop elk device (telefoon, PC, smartphone en tablet) en werk vanuit elke onafhankelijke locatie.

Mobile

Wij zorgen voor het meest geschikte GSM-abonnement voor jouw organisatie. Zo betaalt je alleen voor wat je nodig hebt.

Business TV

Via Business TV kan je gepersonaliseerde informatie delen met jouw bezoekers: een welkomsbericht, weersvoorspelling, de laatste nieuwsberichten, foto’s, video’s… Ook het traditioneel TV kijken via IPTV behoort tot onze expertise.

Internet

Wij leveren internet op jouw locatie met 4G back-up gaande van VDSL tot de snelste Fiber verbinding. Dankzij deze oplossing ben je altijd bereikbaar.

Wifi

Problemen met het wifi bereik in jouw kantoor? Wij onderzoeken de oorzaak en zorgen voor een gepaste oplossing.

Backup

Om te voorkomen dat je jouw belangrijke en professionele informatie verliest, is het belangrijk dat er een veilige en goede back-up voorzien wordt.

Microsoft

Wij adviseren en leveren je het juiste Microsoft-365 pakket dat bij jouw gebruik past (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, …) . Bescherm tevens jouw gegevens via onze mail back-up en security.

U

Domeinnaam

Wens je een professioneel
e-mailadres zoals info@uwbedrijf.be? Wij zorgen voor de nodige registratie en installatie van jouw zakelijke domeinnaam.

Zana Gashi

Zana

Salesmanager

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben jouw salespartner en help je graag de noden en vragen van jouw onderneming te begrijpen. Samen analyseren we jouw situatie, als onderdeel van jouw team. Ik bied de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs en zoek naar oplossingen die echt verschil maken voor jouw bedrijf.