We make IT Happen

Jouw rechterhand bij IT, telefonie & security

Onze diensten

Jouw partner in

IT Advies op maat

Stilan ontzorgt je bij jouw aankopen van pc’s, printers, camera’s, parlofonie systemen, tv’s, smartphones, tablets, …  Wij adviseren en ondersteunen jou naar de juiste keuze.

Telefonie

Bespaar op uw telefonie door te bellen met VoIP.  Met In2Cloud bent je optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Bel eenvoudig vanop elk device en werk vanuit elke onafhankelijke locatie.

Cloud services

Wij onderhouden en installeren tal van Cloud services : telefonie via VoIP, Microsoft 365, server back-up, mail back-up,… .  Wij zorgen ervoor dat je hiermee kan werken waar én wanneer je het wenst.

Security

Wij maximaliseren de veiligheid van jouw systemen, netwerken en documenten met de beste antivirus, sterkste firewall en zorgen voor onbeperkte back-up mogelijkheden.

Websitebeheer

Wij creëren op maat gemaakte WordPress-websites met SEO-optimalisatie en volledige ondersteuning voor maximale zichtbaarheid en ranking.

Eén aanspreekpunt voor jouw IT

Als IT-expert willen we als STILAN er voor zorgen dat je zorgeloos en efficiënt bezig kan zijn met jouw core business. Stilan wil voor jou als klant het maximum halen uit IT. Door eerlijk advies te geven op jouw maat en oplossingen te bieden van de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs, streven wij naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Projecten

Tevreden klanten

Partners

Tassen koffie

Stilan

Over Ons

Uw toekomstige IT partner?

Prijs

Wij zorgen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Kwaliteit

Wij beschikken over een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten en een professionele “all-in” service.

Betrouwbaarheid

Wij zijn de ideale IT-partner voor zowel kleine- als grote ondernemingen maar ook voor particulieren en beschikken over eigen helpdesk!